Części zamienne Citec kerámia betét 40 mm (hosszú) - Deante

Betét opciókért

Tartalom

  További videók Vezetékbe illeszthető műanyag keverők A Nordson EFD folyadékadagoláshoz készült egyszer használatos statikus keverőinek alkalmazása esetén nem kell aggódnia az anyagok idő előtti megkötése betét opciókért.

  bináris opciók segítői

  A választék acetálból és polipropilénből formázott keverőbetétekből, valamint nylon műanyagból és rozsdamentes acélból formázott házakból áll. Választható opciók ös sorozatú vezetékbe illeszthető spirálbetétes keverőcsövek ös sorozatú keverőcsöveinket nagynyomású alkalmazásokhoz készítjük.

  ingyenes forex platform

  Ellenálló fémházuk as sorozatú eldobható műanyag keverőbetéteket tartalmaz. A vastag falú rozsdamentes acélcsőből készült ház kiválóan ellenáll a mechanikai hatásoknak és a deformációnak. A keverőbetétek kinyomással cserélhetők, megkönnyítve a rendszeres karbantartást.

  internetes bevételek a tőzsdén

  Jellemzők A keverő mindig csak kis mennyiségű gyantát tartalmaz Erős fémház Csőcsatlakozó és átalakító  kiegészítők választhatók. A keverő áttetsző burkolatán keresztül mindig meghatározható a betét állapota.

  Az acetálból készült belső megfelelően szilárd, és kémiailag ellenáll a leggyakoribb oldószereknek.

  heti fizetéssel dolgozom otthonról

  Maximum °C-os üzemi hőmérsékletig betét opciókért. A ragasztó- és tömítőanyag-keverést igénylő alkalmazási területekhez opcionálisan polipropilén keverőbetétek is rendelhetők.