Bitcoin klub, Debreczeni Barnabás - Shinrai | Portfolio Rendezvények

Vélemények

Bitcoin-eseménynaptár Magyar Bitcoin- blockchain- és kriptovaluta-rendezvények naprakész, országos adatbázisa Mostantól a legjelentősebb európai programokkal kiegészítve. Ide kerül fel minden fontosabb Bitcoin- blokklánc- és kriptopénz-tematikájú esemény, legyen az: meetup, rendezvény, előadás, oktatás, tanfolyam, képzés, konferencia, találkozó, roadshow, szeminárium, webinárium.

📀LIVE : Ethereum 2.0 - ETH - BINANCE \u0026 GEMINI \u0026 COINBASE \u0026 KRAKEN \u0026 BITTREX - Bitcoin - BTC Event

Vagy akár zenés-táncos összejövetel. Jelszó: minden jöhet, ami a kriptovilággal kapcsolatos; fontos, hasznos, szakmai, érdekes, értékes. Scamet, ponzit, piramisgyanús eseményt nem rakunk fel.

állásajánlatok az otthoni otthonról nem tud pénzt keresni online

Bitcoin klub üldözzük. Nagy munka frissen tartani a programfüzetet, de megéri. Ha van egy érdekes tipped, küldd el nekünkha Te vagy a szervező, akkor meg mindenképp!

pénzt keresni a videók megtekintésével 2021 100 pénztárca hálózati számlákhoz localbitcoins

Egyébként pedig linkeld! Oszd meg!

btc bot bináris opciók a hírekhez

Hivatkozz rá! Hogy mindenki, bitcoin klub érdeklődik a hazai és az európai kriptoélet változatos témái iránt, hasznát vegye a programoknak. Megjegyzés: az adatbázis elkészítésénél az egyszerűségre törekszünk.

Cél, hogy könnyen áttekinthető, átpörgethető legyen a kínálat, ezért a kezdetektől ezt a következetes szerkesztési politikát követjük: egyik oszlopban a dátum, másikban pedig az esemény címe, helyszíne, majd [szögletes zárójelben] a szervező.

  1. Bitcoin autókereskedő alkalmazás
  2. Dervenkár István
  3. Kereskedési támogatás és ellenállási szintek
  4. Ezt egy vilniusi blockchain-szakértő állítja.
  5. Írta: Dankó Zoltán
  6. bitcoin - Forex Klub
  7. Piaci hírek Ezt egy vilniusi blockchain-szakértő állítja.

Az adott eseményről ennél részletesebb információt a szervező biztosít, ezt minden esetben a linkre kattintva lehet elérni.