MNB: szigorú korlátok a CFD-k és a bináris opciók lakossági kereskedésénél

Ig opció. Keresett készülékek:

Tartalom

  A vevőnek esélye lehet nagy nyereségre és nyereségre, ám kockázatot jelenthet annak elvesztése is.

  ig opció

  Az említett kockázat vállalásáért cserébe az eladó jutalékként ismert díjat kap. Keresztül pénzügyi opciók Sok eszközzel lehet kereskedni, például: részvények, részvényindexek, devizák és áruk többek között.

  ig opció

  A lehetőségek típusai Pénzügyi opció eladása: azok, amelyek egy személy számára jogot nem kötelezettséget adnak arra, hogy pénzügyi instrumentumot már rögzített áron, a lejárat napján értékesítsenek.

  A Put opció megvásárlása akkor életképes, ha a befektető ig opció vannak a ig opció. Ha az eszköz ára csökken, a befektetőt vonzza az opció, és eladni fogja.

  ig opció

  Pénzügyi opció felkérése: megadják a személynek a jogot nem kötelezettséget pénzügyi eszköz megvásárlására egy meghatározott áron és a megbeszélés időpontjában. A vételi opció esetében a befektető azt várja el, hogy az eszköz magasabb tendenciát mutat.

  ig opció

  Ha megérkezik a lejárat dátuma, és az ár meghaladja az eredetileg beállított árat, a befektető érdekel az opció gyakorlása.

  Az ilyen típusú piacokon való működés tapasztalatot igényel, mivel ezekkel erősen manipuláltak.

  ig opció

  Ha Ön befektető, aki csak most kezdte meg, akkor az Foster svájcitanácsadók és pénzügyi szakértők, javasoljuk, hogy fektessen be folyékony piacokba, folyékony, következetes és szabályozott mozgásokkal, mint például a piac forex vagy valuta.