Éllovas lehet a forint - kutyakozmetikabaja.hu

Éllovas kereskedés

Ajánlom Meglehetősen csendes volt a csütörtöki kereskedés a feltörekvő devizák piacán csütörtökön.

hogyan lehet gyorsan keresni 15 ezer hrivnyát

A lengyel zloty eurójegyzése 4, között mozgott, végül a sáv alján landolt, a forint pedigközött ingázott, s szintén a sáv alján zárt - tájékoztatott Ötvös Mihály, a Commerzbank devizapiaci tradere. A Fed-elnök azonban sem arról nem éllovas kereskedés, hogy a jegybanki testület rendelkezik-e kivonulási stratégiával, sem azt nem közölte, készülnek-e a jelenleg érvényben lévő kvantitatív intézkedések kiterjesztésére.

Ráadásul Bernanke hangsúlyozta: az infláció még egy ideig tompított lesz, az irányadó ráta így hosszabb ideig a jelenlegi 0,25 százalékos kivételesen alacsony szinten maradhat.

A részvénypiac forgalma 29, milliárd forint volt csütörtökön, a vezető részvények árfolyamai erősödtek az előző napi záráshoz képest, a Mol papírjainak ára kiemelkedően 9 százalékot meghaladó mértékben emelkedett. Kovács Roland, az Equilor Befektetési Zrt. Rámutatott: elsősorban az OTP és a Mol húzta a piacot, az előbbi 6,3, míg az utóbbi 9,3 százalékkal emelkedett.

Éllovas kereskedés dollárért forintot, a svájci kereskedési jelek 98 pontossággal ,50 forintot kértek a bankközin. A svájci deviza további gyengülésére Ötvös szerint azt követően került sor, hogy a szerdai után éllovas kereskedés újra beavatkozott a piacokra a központi bank, sőt ezúttal nemcsak dollárvétellel, de euró vásárlásával is gyengíthette saját devizáját.

bináris opciók a btcon on

A forint megítélésének jót tehet a svájci jegybank éllovas kereskedés, hiszen a régió devizahitel-állományának jelentős részét adó deviza éllovas kereskedés a feltörekvő piacok kilátásait javítja.

Ötvös Mihály szerint a régiós kamatkülönbségek alapján feltételezhető, hogy növekedhet a térségi carry-trade aktivitás, hiszen a hazai 9,50 százalékos irányadó kamat mellett jelentős spread alakult ki mind a szerdán 25 bázisponttal 3,50 százalékra süllyesztett lengyel, mind a csütörtöki döntés értelmében 2,50 százalékon változatlanul hagyott cseh rátával szemben.

A régiós carry trade mellett szólhat ráadásul az is, hogy a térség devizái bizonyos fokú korrelációban vannak egymással, így a zloty-val, illetve a koronával szembeni forint long pozíciók nyitása esetén elenyésző az esély arra, hogy a piaci viszonyok változásával elpárolognak a várható hozamok.

Kubota B7001 japán kistraktor eladó teljes felújítás után a Kelet-Agro-nál / compact tractor

A Commerzbank szakértője szerint amennyiben a jelenlegi oldalazás, azaz a szűk sávon belüli kereskedés a nyár végéig kitart, úgy a forint felülteljesíthetővé válhat a térség többi devizájával szemben, ám amennyiben a éllovas kereskedés tendenciák negatívba fordulnak, úgy a forint eurójegyzése is gyorsan visszalendülhet a fölötti szintekre. Ötvös szerint a piacok alacsony aktivitás melletti növekvő kockázatvállalása esélyt adhat a carry trade felvirágzásának, a magas hozam pedig csak tovább erősítheti a hazai devizát.

A globális tőzsdék zuhantak a hírre, mivel ez már a második alkalom, hogy a koronavírus elleni vakcina éllovasa szüneteltet egy kísérletet.

Tájékoztatás A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.

opció és opciós megállapodás különbség

Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!