Böngésszen álláslehetőségeink között

Állásajánlatok kézikönyvből. Oktató állás, munka | Profession

Workania - Állások mindenkinek

Folyamatban van, Visszalépett, Felvéve stb. Bármelyik státusz beállítható, visszaállítható, és újra kiválasztható.

bináris opciók egyedi stratégiák és jelek

A felület logolja, melyik státuszt mikor és ki állította be a cégnél rögzített kontaktok közül. Alapesetben a következő státuszok közül lehet választani: Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a munkavállalók és a munkaadók állásajánlatok kézikönyvből, a jelöltet e-mailben is értesítjük a állásajánlatok kézikönyvből a következő státuszok esetében: Telefonon előszűrve, Interjúztatva, Ajánlat elküldve, Felvéve, Folyamatban van, Visszalépett, Elutasítva.

internetes kereseti tanfolyamok

Ezek a státuszok a jelölt számára a munkavállalói profiljában is láthatóvá válnak. A Nem felel meg státuszról a jelölt nem kap értesítést, így ez használható saját, belső jelölésként a toborzó számára.

stratégia 60 másodperces opciók

Személyre szabott státuszok A Státusz beállítások linkre kattintva a meglévő státuszok módosíthatók és új, egyedi státuszok is beállíthatók. A saját státuszok esetében beállíthatja, hogy státuszváltás esetén állásajánlatok kézikönyvből jelölt automatikus rendszerüzenetben értesüljön-e a státusz módosulásáról vagy sem Profession alap-státuszok esetében ez nem módosítható.

állásajánlatok otthon arezzo

Amennyiben a saját státusza esetében azt választja, hogy a jelölt értesüljön a státuszváltásról, állásajánlatok kézikönyvből a munkavállaló az alábbi automatikus levelet fogja megkapni. Ennek a levélnek a szövege nem módosítható. Fontos, hogy a saját státuszok nem csak a belépett felhasználó számára, tehát az Ön számára érhetők el, hanem a cégük minden felhasználója, így a kollégái számára is.

hogyan lehet kereskedelmet nyitni trendvonalak segítségével

Amennyiben töröl egy saját státuszt, viszont az a státusz valamely jelölt számára jelenleg is be van állítva, akkor bár a státusz törlésre kerül, és a továbbiakban más jelöltek számára nem fogja tudni beállítani ezt a státuszt. Annál a jelöltnél, ahol ez az utoljára beállított státusz, ott továbbra is látni fogja a státusz nevét egy " törölt " feliratú jelzéssel.