Mágnesek gyorsan és kedvező áron a FLYERALARM-tól

Mágnes opciók, Kulcstartó és hűtő mágnes

Ha aktív ez az opció, a program a szimbólumparamétereket az adatbankból veszi. Mágnes használata Ha aktív az opció, a szimbólumot nem mereven a beillesztési pontjánál fogva lehet vezetni a kurzorral elhelyezéskor, hanem csak laza kapcsolatban van vele.

Egy kivezetés közelében a szimbólum a megadott távolságba kerül a kurzortól, mágnes opciók létrejöjjön az automatikus összekötés.

VÉLEMÉNYEK

Megszakítás szimbólum Ha aktív az opció, a vezetéknév megadása közvetlenül a szimbólumtulajdonságoknál történik. Tervjel kiegészítése az áramkörrel Rendszerint az installációs terveket érinti. Meg kell határozni az elválasztó jelet. A tervjelet felülírja a szabvány A szimbólumok tervjelét szabványtól eltérően is meg lehet adni, pl.

Ha aktív ez az opció, csak a szabvány szerinti tervjeleket lehet kiadni.

B lehetőség: Beállítás számítógéppel

Ha az opció inaktív, a másolt szimbólum beillesztéskor közvetlenül a kurzor pozíciójában van. Megjegyzés Ez a viselkedés többszörös kijelölés esetén is érvényes.

Skálázási faktor Ezzel lehet a szimbólumot nagyítani, ill.

Szabványosítás Beállítható, hogy a szabványosítás funkció a Text 1 és 2 szöveget a szabványnak megfelelően igazítja vagy rsi bináris opciókban helyzetben hagyja. A szimbólum kigészítő szövegeinek beállításaival opcióval a konfigurációban beállított szimbólumszövegek et használhatja.

Változatok

Ha a Létező szimbólumszövegek megtartása opció aktív, csak a technológiánként a konfigurációban beállított szimbólumszövegek maradnak meg, a többit eltávolítja a program.

Struktúrajelölés eltávolítása betöltéskor Ha aktív ez az opció, a Fájl Lapmakró létrehozása paranccsal makróvá egyesített elemek betöltésekor a program nem veszi át a struktúrajelöléseket a makrószerkesztőbe lásd Extrák Szerkesztők Makró alapbeállítás: aktív.

mágnes opciók ahol valóban pénzt kereshet az interneten

Biztonsági kérdések megjelenítése mindig Ha aktív ez az opció alapbeállításszimbólum törlésekor mindig megjelenik egy biztonsági kérdés. Ha az opció inaktív, egy több technológiában elhelyezett szimbólum törlése esetén az első technológiában való törlésnél nem jelenik meg biztonsági kérdés.

mágnes opciók az opciók gyakorlása

Csupán a második technológiából való törléskor jelenhet meg a biztonsági kérdés, hogy törli-e a szimbólumt az anyagböngészőből is lásd a következő bekezdést.

Kivételek Sorkapcsok törlése esetén a program mindig rákérdez, hogy az üres sorkapcsokat megtartja-e.

MIÉRT TRION:Z A PIAC vezetője

Szimbólum törlése esetén, ha az csak egy technológiában van elhelyezve és ha a Kijelölt szimbólumok az anyagböngészőből beállításnál a Törlés jóváhagyás után lehetőséget választotta lásd a következő bekezdésta program rákérdez, hogy törli-e mágnes opciók szimbólumt mágnes opciók anyagböngészőből.

Kijelölt szimbólumok az anyagböngészőből A kijelölt szimbólumokat törölni lehet az anyagböngészőből.

mágnes opciók bináris opciók leleplezése

Ehhez a következő beállítások használhatók: Törlés a kijelölt szimbólumok visszakérdezés nélkül törlődnek a rajzlapról és az anyagböngészőből. Nincs törlés a kijelölt szimbólumok visszakérdezés nélkül csak a rajzlapról törlődnek, az anyagböngészőből nem. Törlés jóváhagyás után a program visszakérdez, hogy a kijelölt szimbólumokat csak a rajzlapról vagy az anyagböngészőből is törli.