Szimbólumválasztás párbeszédablak

Opciók szimbólumai

HP Laserjet M2727

Ez az előkód a szimbólumkönyvtárak megkülönböztetésére szolgálnak, amelynél az EPLAN automatikusan a szimbólumkönyvtár első betűjét javasolja. Az előkód két rétegben is elhelyezhető — ezzel több szimbólumkönyvtárat is lehet a listanézetben összefogni. Beállítások Megnyitja a Beállítások: Szimbólumkönyvtárak párbeszédablakot.

stratégiám a bináris opciókról

Itt válassza ki a megjelenítendő szimbólumkönyvtárakat azáltal, hogy bejelöli vagy megszünteti a mindenkori jelölőnégyzet jelölését, új szimbólumkönyvtárak betároláshoz való kijelöléséhez A Szimbólumkönyvtárak mezőben kattintson a [ Ezenkívül szükség esetén itt határozhatja meg a szimbólumkönyvtárak előkódját.

Előnézet: Itt, függetlenül a fa- vagy listanézettől, a kijelölt szimbólum jelenik meg.

  • TeleTrader Professional: GIR Professional Version Release Notes
  • Stratégia a piaci bináris opciók egyensúlyhiányáról
  • Ebben a dialógusban határozhatja meg a kábelerek standard beállításait.
  • Kábelek beállításai
  • CE szimbólumok tulajdonságai

Csak egy szimbólum van kiválasztva, így minden rendelkezésre álló változat megjeleníthető; ha több szimbólum van kiválasztva pl. Ez attól függetlenül megtörténik, hogy a szimbólum a listában, a fastruktúrában vagy a szimbólumkiválasztásban ki lett-e jelölve.

kézi otthoni munkák

Változat: Ez a legördülő lista csak akkor opciók szimbólumai rendelkezésre, ha több szimbólum van kiválasztva. Válassza ki, hogy előnézetben melyik változat megjelenítése szükséges. Ha csak egy szimbólum van kiválasztva, akkor ennek a szimbólumnak az összes változata megjelenik az előnézetben, és a legördülő lista kiszürkül.

trendvonal kereskedő

Az "Alapértelmezett változat" bejegyzéssel válassza ki azt a változatot, amely a projektbeállításokban a szimbólumkönyvtárakhoz, ill. Csak az ábrázolási módhoz illő szimbólumok megjelenítése: Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, akkor csak azok a szimbólumok jelennek meg, amelyek illenek az aktuális funkció ábrázolási módjához.

Miről mesélnek a csillagok? / A hoteleken - szállodákon

Csak az azonos funkció kategóriájú szimbólumok megjelenítése: Ha ez a opciók szimbólumai be van jelölve, akkor csak az azonos funkció kategóriájú szimbólumok jelennek meg.

Csak szimbólumok cseréje: Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, akkor csak azokat a szimbólumokat ajánlja fel a program, amelyeknek nincs több csatlakozópontjuk, mint az aktuális funkciódefiníciónak.

A szimbólumkönyvtárakhoz kiegészítőleg meg kell még nyitnia a Szimbólumkönyvtár nyitása párbeszédablakot, ki kell választania egy szimbólumkönyvtárat, és rá kell kattintania a [Megnyitás] gombra. Ebben a párbeszédablakban az aktuális projekthez szimbólumkönyvtárak fűzhetők hozzá, azaz, ezeket eltárolhatja a projektben vagy a már eltárolt könyvtárakat törölheti.

Azután csak a szimbólumot cseréli ki a program, és a funkciódefiníció megmarad. Lásd még.