Devizaopció

Spot opciók

spot opciók

Elég nagy szerepet játszanak, mivel az árucikkek az élet számos oldalára hatással vannak: ezek valójában megtalálhatók az elfogyasztott ételekben, ezek a hétköznapi dolgainkban megtalálható anyagok, illetve a felhasznált energia. A gyártás és szállítás bizonyos fázisaiban ezek mind leredukálhatók csak az árucikkekre — amelyekkel nagyban lehet kereskedni a világ árupiacán. Amikor az árucikkekről beszélünk, fontos a négy fő kategória meghatározása: Lágy árucikkek közé tartoznak a mezőgazdasági termékek, mint például a kakaó, a kávé, a kukorica, a gyapot, a szójabab, a rizs, a cukor és spot opciók búza.

spot opciók

Élőáru — ezek is a lágy árucikkek közé tartoznak — ilyenek például az élőállatok és az állati eredetű hústermékek. Kemény árucikkek közé tartoznak a bányászott és feldolgozott fémek, például az alumínium, a kobalt, a réz, az arany, az ólom, az ón, a nikkel, spot opciók platina és az ezüst. Energia a nyers olajból, a fűtőolajból vagy éppen a kerozinból áll.

A szó maga az angol single-payment options trading kezdőbetűinek az összevonásából ered és magyarul sokan azonnali opciós kereskedésként ismerik. Rengetegen gondolnak úgy az azonnali opciós ügyletekre, mint egyedi bináris opciókra, amit könnyedén a kereskedő egyéni igényeire lehet szabni. Kiváló megoldás mindazoknak, akik a hagyományos bináris opciókat túlzottan szabályozottnak érzik. Mik azok a SPOT opciók? Technikai értelemben, a SPOT opciók segítségével be lehet állítani, hogy mekkora kifizetésben szeretne részesülni a kereskedő valamint a teljesítendő feltételeket.

Ha ezek nem léteznének, sokkal nehezebb lenne mondjuk egy chilei réz előállító számára eladni a terméket egy kínai feldolgozónak — vagy spot opciók amerikai farmernak eladni a búzát egy európai vevőnek, és így tovább.

Lehetőség van még az ún.

Devizaopció

Az opció lehetővé teszi egy fél számára, hogy a jövőben valamikor vegyen vagy eladjon egy terméket, de ez nem kötelező. A futures ügyletek hasonlóak, de itt a feleknek le kell szállítaniuk a árut vagy ki kell fizetniük. Könnyen észrevehetjük, hogy az opciós és a futures ügyletek esetén egy árucikk jövőbeni árára fogadunk.

Például egy légitársaság forward ügylet, opciós vagy futures ügylet keretében próbálhatja meg rögzíteni az üzemanyag jövőbeni árát.

spot opciók

De ezek a származtatott árucikkek szintén lehetőséget adnak a spekulációra — vásárlás vagy eladás azzal a hittel, hogy az árváltozás majd profitot hoz. Ha lehetőség van egy opciós vagy future ügyletet hedgelni, annál jobb vagy annál biztonságosabb. Az árucikkekbe való befektetés egyre népszerűbb formája az árutőzsdén jegyzett indexkövető alap ETF. Az EFT-ben, mint a részvények esetében bármikor, részvényeket vásárolhat és értékesíthet, amelyek mögött valós árucikkek állnak. A EFT-k spot opciók által felszámított költségek más befektetési alapokhoz viszonyítva alacsonyabbak, illetve a vásárlás spot opciók értékesítés folyamata sokkal gyorsabb és könnyebb.

😓 ERRORES que cometemos en GNU LINUX por primera vez. ¡Evítalos!

Ez azt jelenti, hogy kölcsönvett pénzből spekulálhat egy árucikk jövőbeni árára. Tesztelje tudását.

Az alapokról induló, saját fejlesztésű OKEx Options, melyet egy továbbfejlesztett, gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb infrastruktúra támogat, az OKEx platform kereskedési struktúrájának teljes körű átalakítását eredményezte.