Hogyan Darál Le a Tőkeáttételes ETF - Opciós Tőzsdei Kereskedés

Tőkeáttételes opció

tőkeáttételes opció

Miért kereskedjen tőkeáttétellel A tőkeáttételes kereskedésnek számos előnye van, olyan sok, hogy a kereskedés világának általános eszközévé vált. Minimálisra csökkenti a kereskedő által befektetendő tőkét.

tőkeáttételes opció

Ahelyett, hogy az instrumentum teljes árát kifizetné, értékének csak egy kis részét kell befektetnie. Például, ha egy pozíció értéke nyitáskor 3.

A tőkeáttétel fogalma - Mi az a tőkeáttétel

Néhány instrumentum viszonylag olcsó, így szinte minden kereskedő könnyen kereskedhet ezekkel. Ugyanakkor, tőkeáttételes opció tekintélyesebbek, illetve kereskedési gyakoriságuk és más tényezők miatt drágábbak.

tőkeáttételes opció

Ahelyett, hogy nagy összegeket fektetne be a piacaikon való részvételhez, tőkeáttételt alkalmazhat, és kihasználhatja ezen becses instrumentumok áringadozása nyújtotta előnyöket. Míg a tőkeáttételes vagy margin kereskedés alacsonyabb tőkeigénye folytán sok kereskedőnek nagy előnyt jelent, de a veszteség kockázatával is jár. Sokkal többet nyerhet kezdeti befektetésénél, de a veszteségek azonos mértékűek lehetnek.

The higher the OTM level of the option, and the closer the option to expiration, the bigger the probability that the capital will be lost and the level of risk increases. With the approaching expiry date, the number of days to change to ITM decreases and the risks further increase. European options cannot be executed before expiration date. The only way to realise profits before expiry is to sell them.

Fontos a nyitott pozíciók nyomon követése, valamint a nagyobb arányú veszteségek elkerülése érdekében stop loss tőkeáttételes opció stop és egyéb piaci megbízások adása. A kereskedő úgy gondolja, hogy az ár emelkedni fog, ezért nagy vételi pozíciót kíván nyitni, 10 egységre. Margin call — Lakossági ügyfelek A tőkeáttétel alkalmazásához számláján rendelkezésre kell állnia a lehetséges veszteségek fedezéséhez szükséges összegnek.

tőkeáttételes opció

Margin Call — Szakmai és nem-EU ügyfelek A tőkeáttétel alkalmazásához számláján rendelkezésre kell állnia a lehetséges veszteségek fedezéséhez szükséges összegnek. Tőkeáttételes opció kereskedés az AvaTrade-el Az AvaTrade számos instrumentumot kínál, mindegyik esetében más a tőkeáttétel, ami a kereskedő által választott platform függvényében is változhat.

tőkeáttételes opció

Az AvaTrade-el akár -hez tőkeáttétellel kereskedhet, illetve a MetaTader4-en -hez tőkeáttétellel is. A legtöbb forex pár esetében magasabb a tőkeáttétel, néhány nemesfém esetében -hez, a nyersolajnál -hez, és néhány egyéb nemesfém, mint az ezüst vagy a platina, tőkeáttételes opció -hez a tőkeáttétel.

Neoton Familia - Lobo, Az Idegen

A kereskedés megkezdése előtt fontos ellenőrizni a konkrét platformon elérhető tőkeáttételt; illetve a margin call elkerülése érdekében mindig gondoskodjon arról, hogy számlája egyenlegén elegendő tőke álljon rendelkezésre ahhoz, hogy zavartalanul folytathassa a kereskedést.