Paypal bitcoin

A Coindesk meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a PayPal végre nyithat a kriptopénz szektor felé.

hogyan lehet pénzt keresni a fogadással 13 évesen

Egy iparági forrásra hivatkozva számolt be a Coindesk róla, hogy a PayPal és a Venmo tervezheti a közvelten kriptopénz adás-vételt a platformjaikon. Egy másik forrás pedig azt erősítette meg, hogy a szolgáltatás akár a következő 3 hónapban kész pénzt keresni élesedhet is.

A PayPal egyelőre nem erősítette meg az állításokat.

شرح التحويل المال من BITCOIN الى PAYPAL أو أيعملة أخرة بسهوله marchanger

Jelenleg a kriptopénz piacon meglehetősen nehéz a PayPal segítségével kriptopénzt adni-venni. A cég pénzvisszatérítési garanciája és a visszafordíthatatlan bitcoin és kripto tranzakciók miatt, kevés platform vállalta be az utóbbi időkben, hogy a PayPal igénybevételével váltsanak kriptopénzeket.

hogyan lehet vonzani és pénzt keresni

Ennek oka ugyanis ha a kriptopénz vásárlója azt jelzi a PayPal ügyfélszolgálata felé, hogy nem kapta meg a Paypal bitcoin segítségével kifizetett érméket, akkor a legtöbb esetben a vásárlónak adnak igazat. Így viszont a kriptopénz eladói könnyen hoppon maradhatnak: elutalták az érméket, de a pénzt elveszi tűlük az ügyfél panaszra hivatkozva a PayPal.

Megosztom Egy hónappal ezelőtt röppentek fel a pletykák, miszerint a PayPal bevezeti a Bitcoin vásárlását és eladását. Olyan specifikus információkat is kaptunk tőlük hogy a jövőben ellátják majd egy beépített tárca funkcióval is a PayPal-t, illetve, hogy jelenleg is több tőzsdével folynak a tárgyalások a megfelelő likviditás biztosításáról.

A legnagyobb váltók közül a Coinbasenél lehetett eddig is PayPal számlára kiutalni a váltón tárolt összegeket. Azonban PayPal segítségével nem igazán lehet P2P módokon kívül kriptopénzt vásárolni még ma sem.

hogyan lehet használni a bináris opciók mutatóit

A közvetlen kriptopénz kereskedés a PayPaltól akár millió új felhasználóhoz jutatthatja el a kriptopénzeket, mely jelentős paypal bitcoin adhat az ökoszisztémának.